• την υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων
• την καταλληλότητα εγκαταστάσεων και εξοπλισμών
• τις εξελίξεις της νομοθεσίας και την εφαρμογή των συστημάτων ποιότητας τροφίμων HACCP , ISO 22000 : 2005
• και τα νέα προγράμματα επιδοτήσεων αυτών των επιχειρήσεων
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τελευταίες απαιτήσεις της νομοθεσίας και τους τρόπους ορθής χρήσης των τροφίμων από Επικεφαλής Επιθεωρητές Συστημάτων Ποιότητας Τροφίμων καθώς επίσης τα πιθανά επιδοτούμενα προγράμματα στα οποία θα μπορούσαν να εντάξουν την επιχείρηση τους.
Στο τέλος της ημερίδας θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.
Σας ευχαριστούμε θερμά και θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.