Back to top
Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024 στις 11:29μμ | Κατηγορία: Ειδήσεις | CLOLONIS
ΕΩΣ 31/05/2024 ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ, κλπ!

Με βάση τα προβλεπόμενα θα πρέπει όλοι οι ιδιοκτήτες να προβαίνουν σε καθαρισμό των οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων από την 1η έως την 30η Απριλίου κάθε έτους, και στη συντήρησή τους καθόλη τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου, δηλαδή από την 1η Μαΐου έως την 31η Οκτωβρίου, για την αποτροπή κινδύνου πρόκλησης πυρκαγιάς ή ταχείας επέκτασής της.

Στην συνέχεια όλοι οι ιδιοκτήτες θα πρέπει μέχρι την 31η Μαΐου (ισχύει για φέτος), να προβούν στην υποβολή υπεύθυνης δήλωσης ως προς την εκπλήρωση των υποχρεώσεων πυροπροστασίας των ιδιοκτησιών τους στο Εθνικό Μητρώο. Λόγω ότι δεν έχει ανοίξει μέχρι τώρα η ηλεκτρονική πλατφόρμα, καλούνται οι ιδιοκτήτες να υποβάλλουν  Υ/Δ στο δήμο Τρίπολης!

Πολλοί δήμοι για την αποφυγή ταλαιπωρίας και μετακίνησης των ιδιοκτητών, δέχονται την αποστολή e-mail προς το αρμόδιο τμήμα τους, με σχετικό κείμενο (π.χ.: καθάρισα το οικόπεδο ιδιοκτησίας μου, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή/χωριό: ΧΧΧΧ, εντός οικισμού ή στην οδό: ΧΧΧΧ με αριθ.: ΧΧ ή ΚΑΕΚ: ΧΧΧΧ,  στοιχεία επικοινωνίας: Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο σταθερό ή/και κινητό).

***

*** ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 24-5-2024, ώρα: 09:30πμ:

Οι ιδιοκτήτες οικοπέδων, εκτάσεων, κλπ. των χωριών της δημοτικής ενότητας Λεβιδίου, μπορούν να αποστείλουν την εν λόγω Υπεύθυνη Δήλωση (θεωρημένη από GOV ή ΚΕΠ) στο e-mail: d.levidiou@gmail.com. Εναλλακτικά μπορούν να την παραδίδουν αυτοπροσώπως στο πρώην δημαρχείο Λεβιδίου!

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια