Back to top
Κυριακή, 28 Ιουλίου, 2024 στις 10:37μμ | Κατηγορία: Εκδηλώσεις | Ν.Δ.Κ.
ΤΡΙΠΟΛΗ 28 ΜΕ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024: 10ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΡΚΑΔΩΝ με άρωμα Βλαχέρνας!

Στην Τρίπολη θα διεξαχθεί, από τις 28 έως τις 31 Ιουλίου, το 10ο Παγκόσμιο Συνέδριο Αρκάδων, το οποίο πραγματοποιείται υπό την προεδρία της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αμερικής. Το Σάββατο 27 Ιουλίου, στις 10:30 το πρωί, θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση των μελών της διοίκησης του Συμβουλίου στο Ψηφιακό Μουσείο της Τρίπολης. Την Κυριακή 28 Ιουλίου, θα γίνει εκκλησιασμός στον Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου Τρίπολης, ενώ στις 11 το πρωί, στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο, θα γίνει η τελετή έναρξης του συνεδρίου, με ομιλίες και χαιρετισμούς.

Το Συνέδριο, θα συνεχιστεί τη Δευτέρα, 29 Ιουλίου, στις 10 το πρωί, στο Μαλλιαροπούλειο θέατρο, με διάφορες ενότητες συζήτησης και λήψης αποφάσεων. Το βράδυ της ίδιας μέρας, θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Πετρινού, συναυλία με τη δημοτική Φιλαρμονική της Τρίπολης. Την Δευτέρα 29 Ιουλίου και ώρα 12:05 έως 13:15 στην θεματική ενότητα: Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του Εθνικού Κτηματολογίου στην δήλωση και διαχείριση ακινήτων στην Αρκαδία, ομιλητής θα είναι ο Βλαχερναίος Παναγιώτης Χαρ. Λολώνης, προϊστάμενος της Διεύθυνσης Γεωχωρικών Πληροφοριών.  

Την Τρίτη 30 Ιουλίου, στις 10 το πρωί, θα ξεκινήσουν οι εργασίες του Συμβουλίου, όπου και θα ολοκληρωθούν το βράδυ, με δεξίωση. Παράλληλα, θα γίνουν και διάφορες άλλες εκδηλώσεις. Την Τετάρτη, 31 Ιουλίου, θα οργανωθεί, το πρωί, εκδρομή στο Λιμποβίσι. Την Πέμπτη, 1η Αυγούστου, θα γίνει επίσκεψη στα σπήλαια του Κάψια.

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια