Back to top
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024 στις 10:11μμ | Κατηγορία: Υγεία | Ν.Δ.Κ.
Ομιλία με θέμα την «Διατροφή στην 3η Ηλικία» από τον διαιτολόγο-διατροφολόγο Αθανάσιο Τσιώλη, στο ΚΑΠΗ Τρίπολης.
Την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024, στο πλαίσιο της “Παγκόσμιας Ημέρας Διατροφής” στην αίθουσα του κεντρικού Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Τρίπολης, στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου 31, πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον διαιτολόγο-διατροφολόγο Αθανάσιο Τσιώλη με θέμα την «Διατροφή στην 3η Ηλικία».
Στην εκδήλωση το “παρών” έδωσε και η αρμόδια Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης, κα Κλειώ Κορώνη – Παπαντωνίου η οποία τόνισε την σπουδαιότητα του μηνύματος της Ημέρας καθώς αποτελεί μία ιδανική -όπως είπε- ευκαιρία να αναλογιστούμε το ρόλο της διατροφής και της άθλησης στη ζωή και στην υγεία μας. Η Αντιδήμαρχος τόνισε ότι ο Δήμος Τρίπολης στο πλαίσιο αυτό και θεωρώντας ότι η 3η Ηλικία δεν είναι ούτε παρωχημένη, ούτε οι απόμαχοι, ούτε τα περήφανα γηρατειά, πραγματοποίησε την συγκεκριμένη δράση με στόχο να ενημερώσει για το τι πρέπει να κάνουμε και να τηρούμε σιτιστικά, ώστε να μην έχουμε τα λεγόμενα νοσήματα φθοράς που είναι η μάστιγα της 3ης Ηλικίας.
 

Στη συνέχεια ο διαιτολόγος-διατροφολόγος, κος Αθανάσιος Τσιώλης και ομιλητής της εκδήλωσης, τόνισε την ανάγκη ευαισθητοποίησης στο θέμα της σωστής Διατροφής και Άσκησης ενώ αναφέρθηκε και στους διατροφικούς κανόνες που πρέπει να ακολουθούν οι άνθρωποι της Τρίτης Ηλικίας προκειμένου να παραμείνουν υγιείς.

Πηγή: www.drt915.gr

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια