Back to top
Τρίτη, 15 Νοεμβρίου, 2011 στις 6:40μμ | Κατηγορία: Ειδήσεις | argy
Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ “Επιμελητήριο εν δράσει” Παναγιώτης Κοκοσιέλης στη Βλαχέρνα
Τους επαγγελματίες των περιοχών Βυτίνας, Βλαχέρνας, Κανδήλας, Λεβιδίου και Κάψια επισκέφτηκε, για ακόμη μια φορά, ο επικεφαλής του συνδυασμού “Επιμελητήριο εν δράσει” Παναγιώτης Κοκοσιέλης, συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού του, στοχεύοντας στην ενημέρωση του για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες των περιοχών αυτών.
Ο κ. Κοκοσιέλης στις συζητήσεις που είχε με επαγγελματίες, έδωσε έμφαση στην αξιοποίηση της Τουριστικής ανάπτυξης του ορεινού όγκου του Μαινάλου. Το Μαίναλον θα πρέπει να αξιοποιηθεί έτσι ώστε να αναπτυχθούν δραστηριότητες καθ᾽όλη τη διάρκεια του έτους όπως για παράδειγμα η ορειβασία, και η ορεινή ποδηλασία mountain bike. Επισήμανε την αξιοποίηση του Χιονοδρομικού κέντρου της Οστρακίνας σε συνεργασία με τους Δήμους Τρίπολης και Γορτυνίας, την Περιφέρεια Πελοποννήσου, του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και ιδιωτικής πρωτοβουλίας, μοντέλο ιδιαίτερα επιτυχημένο στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Το επιμελητήριο έχει καθήκον να σταθεί στο πλάι όλων των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό. Η δυναμική του τουριστικού προϊόντος μπορεί να συμπαρασύρει σε ανοδική τροχιά και άλλους τομείς της παραγωγής όπως είναι η γεωργία και το εμπόριο σε πρώτη φάση. Με συντονισμένες και στοχευμένες δράσεις που θα αναδεικνύουν το σύνολο της Αρκαδίας, μπορεί να γίνει συνείδηση πως ό,τι προέρχεται από εδώ είναι ποιοτικό κι έχει τη σφραγίδα ανώτερης προέλευσης.

Πηγή: kalimera-arkadia.blogspot.com

Θυμίζουμε πως οι εκλογές του Επιμελητηρίου Αρκαδίας (στο Δήμο Τρίπολης) είναι την Κυριακή και Δευτέρα (20-21/11/2011) και υποψήφιος με τον παραπάνω συνδυασμό είναι και ο συμπατριώτης μας, Χρήστος Λ. Κολλίντζας.

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια